• Dalipassage 2
  • 7811DB EMMEN
  • Klantenservice: 0591-547631
  • Op dinsdag t/m zaterdag voor 17:00 besteld, nog dezelfde dag verzonden
  • In Nederland vanaf 75 euro gratis verzending

Moeiteloos brood snijden met Robert Herder

03 augustus 2021

Zeg nou zelf, wat is er gezelliger dan met de familie of vrienden aan het ontbijt of de lunch te zitten? De tafel vol met lekkere broodjes, croissants, gekookte eitjes,  mooie vleeswaren, kaas en de zelfgemaakte jam van oma. Oh ja, en natuurlijke heerlijke roomboter.

 

– foto breakfast  801827 -

 

Samen eten is altijd gezellig. Je neemt de tijd voor elkaar en geniet van al het lekkers. Het is gewoon een bijzonder moment. Bij een mooi gedekte tafel hoort mooi bestek en vergeet vooral ook niet een goed broodmes. Niets is vervelender dan het gehak en gezaag met een niet geschikt mes in de mooie broodjes of de zachte croissants.

 

Robert Robert Herder broodmessen hebben extra hoge kartels

 

Robert Herder biedt je keuze uit mooie ambachtelijk gemaakte broodmessen. Ontworpen en ontwikkeld vanuit hun jarenlange ervaring. Een goed broodmes moet om te beginnen gewoon moeiteloos je brood snijden. Daarom slijpt Robert Herder extra hoog opgeslepen kartels in het rvs lemmet. Mooie duurzame houtsoorten worden gebruikt voor het fraaie heft. Zo’n Robert Herder broodmes gaat een leven lang mee. Dat is echte duurzaamheid.

 

Grand Moulin

 

Met de prachtige Grand Moulin brengt Robert Herder een uniek en kwalitatief hoogstaand broodmes. Bijzonder design en onovertroffen snijkwaliteit. Het in het oog springende ergonomisch ontworpen heft van gehard pruimenhout en het fraai vormgegeven lemmet maken de Grand Moulin tot een uniek broodmes. Brood snijden is nog nooit zo’n feest geweest.

 

– foto Grand Moulin –

 

Met een heft van gestoomd beukenhout en een rvs lemmet dat ook moeiteloos alle broodjes snijdt is het Robert Herder broodmes het meest verkochte broodmes uit de collectie. Ook hier zorgen de hoge kartels voor snijden zonder dat je kracht hoeft te zetten. Geweldige snij eigenschappen laten het mes het werk doen.

 

– foto Broodmes beukenhout –Pitabroodjes met Griekse kip

 

Bij een gezellige broodmaaltijd hoort ook iets extra’s vinden wij, vandaag maken we voor de familie pitabroodjes met Griekse kip. Daar zijn we allemaal dol op.

 

Voor 4 personen heb je nodig:

 

– 400 gram kipfilet 

– 1 el gyroskruiden  

– 2 el olie

– halve komkommer 

– 1 tomaat

– 100 gram feta

– halve rode ui

– 4 pitabroodjes 

– knoflooksaus of tzatziki

 

– foto baked 2073693 –

 

Snijd de kipfilet in reepjes en marineer het in een kom met de gyroskruiden en de olie. Laat het minimaal een half uurtje afgedekt in de koelkast staan om goed in te trekken.

 

De halve komkommer, tomaat, feta en de halve rode ui in mooie gelijke blokjes snijden. Dat gaat heel makkelijk met een Molenmesje. Schep dit door elkaar in een aparte kom of schaal.

Roerbak de kip in een beetje olie gaar en goudbruin.

 

Snijd de pitabroodjes open met je Robert Herder broodmes en vul ze om en om met de salade, de kip en de knoflooksaus.

 

Smakelijk eten!